Dytech Engineering Romania

>> PARCARI CU PLATA 

    Modulul pentru parcari al solutiei „Dynamic Tiket Access” este un sistem profesional ce asigura un management modern al parcarilor cu destinatie dedicata sau mixta – acces pe baza de abonamente combinat cu acces bilete cu coduri de bare si taxare stationare parcare in functie de unitati de timp.


 

   

          Avantaje:

 

     >> Utilizare de bilete cu cod de bare imprimat dual pentru a permite validarea si in cazul deteriorarii acestuia;

     >> Automatele de eliberare bilete si validare carduri de la intrare si automatele de validare a biletelor/cardurilor de la iesire sunt dotate cu afisoare LCD ce ofera informatii utile catre utilizatori;

     >> Biletul emis la intrare este singurul element utilizat in toate operatiile – intrare, plata, iesire fapt ce reduce semnificativ costurile in utilizare;

     >> Software-ul specializat va permite controlul total al parcarii neexistand limitari de echipamente. Aplicatia poate manageria de la parcari mici la parcari medii si mari. Numarul punctelor de intrare/iesire/plata precum si al locurilor de parcare nu este limitat.

     >> Planurile tarifare pot fi implementate cu usurinta si se pot selecta diverse nivele tarifare in functie de zile, intervale orare, etc.

     >> Prin utilizarea de echipamente moderne, robuste, ergonomice sistemul este gandit pentru locatii cu trafic intens sistemul ofera simplitate in utilizare mentinand in acelasi timp fiabilitatea si precizia necesara unui management eficient.

 

 

 

 Designed by Dynamic Technology Engineering