Dytech Engineering Romania

  >> DYNAMIC TIKET ACCESS


Ai o locatie ce necesita taxarea publicului larg? DyTech a produs si dezvoltat o solutie completa de control acces si taxare flexibila si eficienta.


Dynamic Tiket Access” reprezinta in acest moment cel mai complet sistem de acces control si ticketing existent pe piata.

Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea sistemelor de acces control, echipa noastra a dezvoltat in parteneriat cu clientii nostrii o solutie unica atat prin caracteristicile tehnice precum si prin varietatea de tipuri de acces control si taxare ce pot fi manageriate.

Fie ca se doreste o solutie simpla pentru rezolvarea taxarii intr-un singur punct, fie un sistem complex ce implica tipuri diferite de taxare in puncte multiple „Dynamic Tiket Access” ofera module capabile sa raspunda solicitarilor partenerilor nostri oferind cel mai bun raport pret / calitate / eficienta.

 

Ce iti ofera un sistem inteligent de ticketing:

Controlul complet al accesului; Cresterea semnificativa a incasarilor; Eliminarea posibilitatii de fraudare a sistemului;
Optimizarea structurii de personal; Rapoarte de incasari; Rapoarte statistice detaliate privid accesul;
Fiscalizarea automata a incasarilor; √ Planuri de taxare multiple; √ Cresterea confortului clientilor;

Ce iti oferim:

  Produse, servicii si solutii complete pentru:
Acces si Taxare cu Coduri de Bare

Acces si Taxare in Tehnologie RFID

Acces si Taxare cu Bariere Auto Acces si Taxare cu Jetoane si/sau Monezi Acces si Taxare cu Identificare Biometrica Sisteme Autotaxare in Regim Self-Service


Designed by Dynamic Technology Engineering