Detectoare de metale

SISTEME DE DETECTIE


DyTech e in acest moment singurul furnizor de echipamente detectie metale ce are in spate o experienta de producator in acest domeniu.

In ultimul timp gradul de securitate la nivel modial a scazut. In aceste conditii sistemele de detectie metale au devinit o componenta importanta in asigurarea securitatii in diverse locatii de interes public.


Sistemele de detectie oferite de compania noastra acopera 3 domenii.

 

DETECTOARE PENTRU SECURITATE

 

DETECTOARE PENTRU APLICATII INDUSTRIALE

 

DECTECTOARE PENTRU CAUTARI LA SOL

 Va punem la dispozitie o gama larga de porti detectie metale si detectoare corporale.Fie ca doriti sa impiedicati accesul cu arme sau sa stopati furtul de materii prime si produse

din metal din zone de productie, sistemul de detectie Dynamic Scan Security are rolul de a veni in ajutorul dumnevoastra.

 

 Detectoarele din aceasta categorie au rolul de a realiza un control automat al liniilor de productie si de a impiedica daunele provocate de componente metalice ajunse in mod accidental pe aceste linii.Industrii de aplicabilitate: Industria alimentara, Industria prelucratoare a lemnului, etc.

 

  Acest domeniu are ca scop detectarea   obiectelor metalice ingropate in pamant.

Au o gama larga de utilizare - cautari arhelologice, cautari de mine si obuze neexplodate, identificarea traseelor de tevi ingropate, etc. 


PRODUSE

 

 

DETECTOARE DE METALE

 

PORTI DETECTIE METALE

 

DETECTOARE CORPORALE

DETECTOARE INDUSTRIALE

PORTI ANTIFURT

ACCESORI SI CONSUMABILEDe ce DyTech:

Ne place sa tratam orice cerere intr-un mod profesionst. Potentialii clienti pot beneficia de experienta noastra in domeniu in mod gratuit. Fie ca alegi sau nu sa lucrezi cu noi, orice cerere din partea ta se va bucura de atentia noastra. Ai mai jos o detaliere a serviciilor noastre pre-vanzare ale caror costuri sunt suportate integral de catre noi:


Peste 10 ani de experienta;  Posibilitate de customizare a solutiilor; Produse si servicii de calitate superioara;
Consultanta tehnica gratuita;  Posibilitate garantie extinsa pana la 5 ani; Reprezentare la nivel national;
Suport tehnic specializat; √ Gama de produse proprii - soft & hard; √ Servicii de mentenanta si training personal;
Designed by Dynamic Technology Engineering